ABONAMENTS, RESERVES I ENTRADES ALS EQUIPAMENTS MUNICIPALS DE PAU

facebook

ReservaPlay

Ja pots gaudir dels avantatges d’una nova modalitat de reserves i pagament dels abonaments i entrades als equipaments tant esportius com cívics de Pau mitjançant el teu mòbil, Tablet o PC.

Ets usuari/usuària de la piscina, de les pistes de tennis, de la pista de pàdel o la pista poliesportiva?

Ja pots descarregar l’aplicació al teu “smartphone” gratuïtament i, previ registre, creant un compte d’usuari, començar a fer-la servir des d’ara mateix, sense haver de venir presencialment a l’ajuntament.

A través de l’aplicació podràs saber en tot moment la disponibilitat de les pistes de tennis i reservar al teu nom la pista que t’interessi. També podràs adquirir els abonaments de temporada de la piscina i el tennis. Les entrades diàries a la piscina i altres modalitats d’abonament els trobaràs a la mateixa aplicació. També pots inscriure’t a les activitats populars directament sense donar-te d’alta com a usuari.

Existeixen diversos tipus d’abonament segons si ets resident o pagues l’IBI a Pau, si tens algun vincle familiar  fins al 2n grau amb algun empadronat o contribuent, o bé si ets un usuari/usuària no resident al poble.

 

Tipus d’usuaris i sistemes d’utilització

Qui és un resident?

És tothom qui està empadronat a Pau o bé és contribuent de l’impost de béns immobles (IBI).

Qui és un no resident?

És qualsevol persona que vol utilitzar un equipament de Pau sense estar empadronat i tampoc té cap vincle familiar amb un resident.

Qui és un familiar?

És qualsevol persona que sense estar empadronada té un vincle familiar fins al 2n grau amb un resident (els nebots d’un resident menors de 16 anys també s’inclouen en aquesta categoria)

Utilització com a resident i/o contribuent d’IBI

Entrar dins l’aplicació http://pau.reservaplay.cat i registrar-se, un cop validada la identificació pel sistema ja es pot accedir a obtenir l’abonament de temporada de la piscina o l’abonament anual del tennis: a l’apartat “abonaments” del menú principal, triar el tipus de tarifa dins l’apartat “pauenc”.

En el cas del tennis, un cop abonat, ja es pot accedir al calendari “reserves” a la pàgina inicial i directament reservar triant la data i l’hora que convingui.

Utilització com a no resident

Entrar dins l’aplicació http://pau.reservaplay.cat i registrar-se, un cop validada la identificació pel sistema ja es pot accedir a obtenir l’abonament de temporada de la piscina o l’abonament anual del tennis: a l’apartat “abonaments” del menú principal, triar el tipus de tarifa dins l’apartat “altres”.

En el cas del tennis, un cop abonat, ja es pot accedir al calendari “reserves” a la pàgina inicial i directament reservar triant la data i l’hora que convingui.

Utilització com a familiar de fins a 2n grau d’un resident i/o contribuent d’IBI

Entrar dins l’aplicació http://pau.reservaplay.cat i registrar-se, un cop validada la identificació pel sistema ja es pot accedir a obtenir l’abonament de temporada de la piscina o l’abonament anual del tennis: a l’apartat “abonaments” del menú principal, triar el tipus de tarifa dins l’apartat “familiars”.

En el cas del tennis, un cop abonat, ja es pot accedir al calendari “reserves” a la pàgina inicial i directament reservar triant la data i l’hora que convingui.

 

Com funciona l’aplicació ReservaPlay?

Per donar d’alta un nou usuari

Passos a seguir:

 1. Obrir l’APP.
 2. Prémer el botó “crear compte d’usuari
 3. Emplenar tots els camps del formulari
 4. Verificar la creació del compte
 5. Prémer “enviar

Funcionament de l’APP

Passos a seguir:

Obrir l’APP

Introduir dades d’accés

 1. Prémer “Iniciar sessió”
 2. Triar l’opció que es desitgi
  • Abonaments: Prémerabonaments” i escollir modalitat desitjada
  • Reserves: A la pantalla d’inici escollir data i franja horària i prémer “afegir reserva”
  • Activitats: Prémer“activitat” i posteriorment “inscripció”
 3. Prémer “realizar pagament
 4. Emplenar dades targeta bancària
 5. Prémer “pagar
 6. Es mostrarà tiquet de compra

 

Avantatges

Realitzar els tràmits de compra d’abonaments i entrades des de casa a través dels dispositius mòbils de connexió a internet.

Reservar pistes o altres equipaments coneixent en tot moment la seva disponibilitat i sense necessitat de desplaçaments o esperes telefòniques per poder triar les hores que més convinguin.

No cal disposar d’efectiu.

Apuntar-se a partits que manquen jugadors.

 

Descarrega’t l’APP

Per a fer servir l’APP ReservaPlay necessites un telèfon intel·ligent amb sistema IOS o bé ANDROID.

Descarrega’t aquí l’aplicació, es gratuïta:

 

 

APP STORE

 

 

 

 

QR_IOS
 

 

 

GOOGLE PLAY

 

 

 

 

QR_Android