AJORNAMENT DEL CALENDARI DE FESTES I ESDEVENIMENTS SOCIALS

Benvolguts veïns,

Benvolgudes veïnes,

 

Com a conseqüència de l’allargament de l’estat d’alarma i la previsió de que quan s’aixequin les mesures d’aïllament caldrà un retorn esglaonat a les activitats laborals i socials per evitar un rebrot del coronavirus hem decidit suspendre el calendari de festes i esdeveniments socials fins que les circumstàncies ho permetin.

 

Es per això que de moment la pujada a la Creu Blanca prevista per aquest diumenge 19 d’abril ha quedat ajornada a l’espera d’una nova data que us comunicarem amb la suficient antelació.

 

També aprofitem per comunicar-vos l’ajornament de la 26a Festa de la Vellesa que volíem celebrar com cada any el mes de maig. Organitzar aquest acte de reconeixement a la gent gran suposa disposar de temps per als preparatius, tant a nivell logístic com de coordinació amb les persones que fan possible la festa.

 

No cal dir que  ens comprometem a reprogramar les activitats culturals i festives en la mesura del possible, i farem tot el que estigui al nostre abast per fer més fàcil la tornada a l’activitat de tots.

 

Tot recordant-vos la necessitat de seguir respectant les normes de prevenció de la COVID 19 dictades per les autoritats sanitàries, us volem agrair la comprensió i la solidaritat que esteu demostrant en aquests moments de necessitat.

 

Gràcies per la vostra confiança.

 

Pere Maluquer

Alcalde