Campanya per millorar la recollida dels residus orgànics

El pròxim dia 15 de desembre es farà una campanya informativa i d’entrega de material per a facilitar la separació a les llars.

 

L’u de febrer de 2020 es va iniciar, al municipi, la recollida de la FORM (fracció orgànica) que es genera a les llars, i tot i que els resultats inicials eren satisfactoris, la quantitat de residus recollits ara com ara, segons l’estudi fet per l’àrea de medi ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, només ha estat d’un 22% respecte als residus orgànics que es generen al municipi. A partir d’aquesta valoració es conclou que una part de la població del municipi no realitza la separació de l’orgànica. Per tant, es fa necessari realitzar una campanya informativa per fomentar la participació dels ciutadans en la recollida selectiva d’aquesta fracció dels residus.

El pròxim dimecres 15 de desembre, d’11 a 15 h, es podrà trobar un estand informatiu de l’àrea de medi ambient de l’ens comarcal a la plaça Major, on també entregaran cubell, bossa compostable i adob als veïns, veïnes i comerços de la localitat. A la tarda, de 16 a 18 h, l’estand se situarà davant l’escola per facilitar la informació i el material a les famílies del centre educatiu.