El Night Summer Market torna aquest dissabte

La Festa del Mojito es posposa a causa de les darreres mesures per a la contenció de la Covid.

 

Pau manté la tradicional festa d’estiu del Night Summer Market per aquest dissabte, 17 de juliol. Enguany, a causa de les mesures establertes pel Procicat per a la contenció de la Covid, s’ha anul·lat la popular Festa del Mojito que se celebrava a la piscina municipal. Tanmateix, el regidor de festes, Jordi Pavón, anuncia que aquesta part de la festa “es posposa a més endavant, quan les mesures ho permetin”.

 

El Night Summer Market – Mercat d’Estiu sí que es durà a terme, des de les 19 h i fins a pràcticament mitjanit, a la plaça Nova, al Centre Cívic i entorn de la piscina. Una fira que acull estands de productes artesans, com coques, xocolates, complements o cosmètica natural. Per aquells que es quedin amb les ganes de la Festa del Mojito, al mercat d’estiu també trobaran una parada per refrescar-se amb aquesta beguda.

 

A més, de 19 h a 21 h també es realitzaran a la plaça Nova, del Centre Cívic, tallers infantils de sabons naturals, a càrrec de la biòloga Alicia Herrera, i de bombolles de sabó gegants, a càrrec de Diverfesta.