INSTAL·LACIÓ DE CÀMARES DE VIGILÀNCIA PER AL CONTROL DE MATRÍCULES

Donant compliment a les propostes sorgides a les reunions per tractar el tema de la prevenció dels robatoris en domicilis i horts ocorreguts l’any passat, i alguns altres, enguany, aquests dies s’està acabant d’instal·lar un sistema de càmares de vigilància de seguretat ciutadana al barri de dalt i als Olivars.

Aquest sistema de videovigilància fixa a la via pública per al seguiment del trànsit rodat es realitza a través d’una empresa de seguretat privada homologada que compleix tots els requisits legals per al tractament d’imatges per al control, la regulació, la vigilància i la disciplina del trànsit protecció de dades i del dret a l’honor, la intimitat i la pròpia imatge de les persones i compta amb l’autorització del departament d’Interior i l’informe favorable de la Comissió de Control dels dispositius de videovigilància.

L’objectiu es ajudar la policia a la resolució de delictes i a prevenir-los gràcies a l’efecte dissuasori de les càmeres.

Tot i que ben aviat entrarà en funcionament aquest nou sistema que farà més efectiu el patrullatge i seguiment per part dels Mossos d’Esquadra, la col·laboració veïnal seguirà sent indispensable.

Si necessiteu cap aclariment no dubteu a demanar-nos informació.