La festa final d’estiu comptarà amb els inflables a la piscina

Pau recupera la festa final d’estiu. L’any 2020 no va poder gaudir de les celebracions i actes de l’estiu degut a la pandèmia. Enguany, però, aplicant les mesures sanitàries corresponents, s’han pogut dur a terme pràcticament la totalitat de les activitats.

Aquesta temporada d’estiu s’acomiadarà amb la tradicional festa final, però, a més, s’hi ha incorporat l’activitat aquàtica dels inflables. Jordi Pavón, regidor de festes del municipi, ha explicat que després de l’èxit dels inflables durant la darrera celebració, s’ha volgut repetir l’activitat, ja que agrada a petits i grans.

Així, la festa final d’estiu comptarà amb l’activitat aquàtica d’inflables a la piscina municipal, a partir de les 12 h i fins a les 18 h, i a les 22.30 h, hi haurà concert amb la Superfluid Band, a la plaça Nova.

El Centre Cívic, per la seva banda, ofereix un sopar per 18 € (8 € infantil), que constarà d’amanida de salmó, el rostit de la casa i fondant de gelat (menú infantil d’arròs a la cubana, pinxo de pollastre i gelat). Per sopar cal reservar prèviament al Centre.