Música i ball a la festa major de Sant Martí

Enguany es poden realitzar els actes de la festa major de Sant Martí pràcticament sense restriccions. La celebració començarà la tarda de divendres 12 de novembre i acabarà el vespre del diumenge 14. Durant tot el cap de setmana es podran gaudir d’atraccions a la plaça Nova de Pau.

El divendres a la nit, s’ha programat un recital poètic amb música a l’església, a les 20h. Es tracta de l’espectacle “Poesia, cançons i aiguamolls” d’Ignasi Tomàs i Ian Sala, dos cervells empordanesos inclassificables es troben i en sorgeix una comunió genuïna i innovadora: textos de Lorca, cançons Dalinianes, poesia d’aiguamolls i folk de regadiu. No riureu, no ballareu, no cantareu. No us ho perdeu.

De cara al dissabte, s’ha programat un taller d’improvistos a les 17 h a la plaça Nova i el concert de versions amb el grup Tutú-Keké a les 22.30 h a la Sala Teatre

I diumenge, començarem el matí amb ping-pong obert a tothom. De 11 h a 13 h a la sala del Centre Cívic, a càrrec de Sabrina Takenouchi.

Com és tradicional,  a les 12,30h se celebrarà l’ofici solemne a l’església i tot seguit hi haurà sardanes a càrrec de la Nova de Blanes Orquestra a la plaça Major. A les 17h,  començarà el concert de la mateixa orquestra a la Sala Teatre, que acabarà tancant la festa major amb el ball.