Obert el període d’inscripcions pel casal de Nadal de Ludis

El casal de Nadal que ofereix Ludis Lleure i Esport obrirà les portes els matins dels dies 13,24,27,28,29,30 i 31 de desembre, i el 3,4,5 i 7 de gener, a l’escola de Pau.

Al llarg d’aquests dies de Nadal es duran a terme activitats de tota mena com ara: tallers, jocs, esports, gimcanes, excursions, cançons, danses i moltes altres més. Com cada Nadal, tindran la visita dels follets màgics de LUDIS, la fada NEU i el follet AVET. Els entranyables personatges que ajudaran a descobrir l’origen de les festes de Nadal i les tradicions més populars del nostre país. A més, aquest any, el seu bon amic i despistat ninot de neu CARROT ha perdut les seves coses i no les troba per enlloc. Així doncs, els nens i nenes tindran la missió d’ajudar a trobar tots els objectes que es necessiten per formar un bon ninot de neu.

Les activitats programades d’aquest casal de Nadal seran adaptades a les necessitats del grup i les edats dels infants per tal de fer-les més atractives i dinàmiques.

L’activitat va destinada a nens i nenes de P3 a 6è de primària .Les inscripcions es poden realitzar fins al 3 de desembre a la web de Ludis Lleure i Esport