Publicat el Roenc de primavera

Amb aquesta edició ja sumen 20 les publicacions de la revista municipal.

Aquesta setmana, el Roenc número vint es reparteix a totes les cases. En aquest número s’hi troba l’actualitat municipal així com diferents articles, alguns d’ells escrits per nous col·laboradors, com en Ponç Feliu, director del parc natural del Cap de Creus, els alumnes de 5è i 6è de l’escola de Pau, o la dinamitzadora de l’Espai Cau.
També hem visitat les dones de Pau que fan activitats físiques i de salut, i hem recollit els seus testimonis en un petit reportatge.
L’entrevista d’aquesta edició l’hem dedicat a Siddartha Vargas, en Pau del Pot Petit. Una persona molt dinàmica i apassionada amb la seva feina.
A l’apartat d’instantànies, proposem endevinar de quan són diferents fotografies i, finalment, a l’agenda presentem les dates més importants d’aquest estiu.

 

FE D’ERRATES: Hem detectat un error a l’índex de l’edició impresa, en la qual encara figura el nom de l’anterior entrevistada. En la versió digital penjada a la web estarà corregit. Lamentablement, no hem pogut canviar els impresos. Disculpeu l’errada.