Talls de circulació per l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient

El dimecres, 5 de gener, a la tarda arribaran Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a Pau. L’activitat començarà a les 18.30 h a la plaça de la Vinya de Pau, on els més menuts podran veure arribar a Ses Majestats i mostrar-los els seus fanalets. Des d’allà s’iniciarà la cavalcada fins a la SALA TEATRE plaça Major, on la Comitiva Reial ha preparat un Campament Reial perquè els nens i nenes puguin veure de ben a prop a Ses Majestats i gaudir d’una magnífica nit de Reis.
A causa del vent previst per la nit de Reis, s’ha modificat el recorregut i el Campament Reial s’ha traslladat a la sala Teatre del Centre Cívic.  Per tant, no hi haurà talls a la circulació en el municipi durant el dia 5 de gener.
Per a poder fer els preparatius, la plaça Major estarà tancada al trànsit des de les 8 del matí fins les 12 de la nit. Tothom que aparqui a la plaça, el dimecres dia 5 de gener hauria de retirar els seus vehicles abans de les 9.00 am. També es tallaran els carrers de la plaça Major – des de la casa de la Dolors Genís fins, aproximadament, fins al carrer Sant Pere, a l’alçada de l’Ajuntament- i la zona del Rentador – coneguda com la Font del Peix-.
Les alternatives de pas són els carrers del Llop, Princesa i del Col·legi.
Disculpeu les molèsties.