Torna El Roenc, la revista d’informació municipal

Després de sis anys, la revista d’informació municipal “El Roenc” torna a publicar-se per esdevenir un testimoni en paper, i en digital, de les actuacions i actes més rellevants del municipi.

 

El Roenc va néixer l’any 2005 amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom la informació municipal, des de les actuacions impulsades per l’Ajuntament fins a les sorgides per les entitats del municipi.

L’aleshores alcalde, Josep Blanch, explicava que el nom de la publicació “El Roenc” era fruit del vent característic de Pau “un vent molt calent a l’estiu i fred a l’hivern que els nostres avantpassats aprofitaven per batre o garbellar”.

L’any 2021, després d’uns mesos complicats amb la pandèmia de la Covid-19, recuperem la publicació amb un altre format i tipografia, deixant enrere el concepte de butlletí per transformar-lo en una revista més participativa, testimoni en paper dels esdeveniments més significatius del municipi, i mantenint l’essència informativa del tradicional butlletí El Roenc. A més, la revista també es troba en format digital a la web de l’Ajuntament.

Des de la publicació, es fa una crida a la ciutadania per tal que participin en la seva elaboració aportant documentació gràfica, històries o anècdotes del municipi. Tots els veïns i veïnes que tinguin fotografies o algun relat destacat que vulguin compartir, poden posar-se en contacte amb comunicacio@pau.cat o trucant al 972 53 00 58.

La revista es distribuirà a totes les cases del municipi entre dijous 1 i divendres 2 de juliol.